Trompettist

Als trompettist speel ik in verschillende bands van Jazz tot Pop maar ook vanuit de Klassieke hoek wordt er soms een beroep op mij gedaan. Verder ben ik geregeld betrokken bij verschillende muziekprojecten. Ik haal veel inspiratie uit mijn optredens die ik dan graag weer doorgeef aan mijn leerlingen.

Educatie

Als docent ben ik betrokken bij HET MUSIATER en GIGANT, Markant in cultuur. Op deze kunstinstellingen geef ik onder andere koperlessen, samenspellessen en muziektheorie. Verder ben ik coördinator van het scholenteam van Het Musiater en sta ik zelf ook voor de klas.

Bandcoaching

Als ensembleleider heb ik jaren ervaring opgedaan met vele popbandjes en jazzensembles. Daarnaast dirigeer ik een Jeugdorkest en leid ik een bigband. Arrangeren is bij dit werk een belangrijke taak en ik ben steeds weer op zoek naar een leuk project, waaraan mijn ensembles kunnen deelnemen.

nieuws

LJO
Tour China
Bluescafé
Het Liemers Jeugdorkest wordt volwassen. De bezetting van het orkest wordt steeds groter. De passie voor muziek zit ook in jong talent. Op 22 april 2018 zullen zij in de Ogtent in Duiven een aantal docenten gaan begeleiden bij 'Kunstwerk in Concert!' Aanvang 14.30 uur.

Na het succes van vorig jaar ga ik met La Sinfonia Contea weer op tournee naar China.

Klik op de afbeelding om alle foto's van de bands in het Bluescafé te bekijken