Trompettist

Als trompettist speel ik in verschillende bands van Jazz tot Pop maar ook vanuit de Klassieke hoek wordt er soms een beroep op mij gedaan. Verder ben ik geregeld betrokken bij verschillende muziekprojecten. Ik haal veel inspiratie uit mijn optredens die ik dan graag weer doorgeef aan mijn leerlingen.

Educatie

Als docent en coördinator van het scholenteam werk ik bij Kunstwerk cultuurvoorzieningen in de Liemers. Daarnaast geef ik ook les bij GIGANT, Markant in cultuur. Op deze kunstinstellingen geef ik naast koperles ook ensembleles en sta ik voor de klas in het basisonderwijs.

Bandcoaching

Als ensembleleider heb ik jaren ervaring opgedaan met vele popbandjes en jazzensembles. Daarnaast dirigeer ik een Jeugdorkest en leid ik een bigband. Arrangeren is bij dit werk een belangrijke taak en ik ben steeds weer op zoek naar een leuk project, waaraan mijn ensembles kunnen deelnemen.

nieuws

Sinterklaas 2018 Musical
Máxima
LJO
Tour China



We zijn met het LJO weer begonnen met het repeteren van de liedjes voor de voorstelling op 18 november. Hilarisch en spannend wordt het zeker! Kaarten zijn hier verkrijgbaar.

Het was een geweldig concert wat we 27 juni mochten geven met het Liemers Jeugdorkest voor Máxima bij de ondertekening van het convenant voor "Meer muziek in de klas".
Het Liemers Jeugdorkest wordt volwassen. De bezetting van het orkest wordt steeds groter. De passie voor muziek zit ook in jong talent. Op woensdagochtend 27 juni a.s. gaan we met alle betrokkenen in de Liemers die muziek een warm hart toe dragen een convenant tekenen. In dit convenant spreken we met elkaar af dat we op alle basisscholen in de Liemers muziekonderwijs mogelijk maken aan groep 1 t/m 8. Het Liemers Jeugdorkest zal, naast ongeveer 1000 leerlingen van de basisscholen op deze ochtend, een muzikale bijdrage leveren.

Na het succes van vorig jaar ga ik met La Sinfonia Contea weer op tournee naar China.